Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Houd jij van schrijven? Snap jij wat er moet gebeuren als het gaat over ‘zoekmachineoptimalisatie’? En ben je op zoek naar een leerzame stageplaats waar je kennismaakt met alle facetten van online content? Wij zoeken een:

 

Stagiair Webredactie

 

Wat ga je doen?

Tijdens de stageperiode ligt de focus vooral op het verbeteren van online content en hiermee het optimaliseren van de vindbaarheid. Je gaat actief op zoek naar trends op gebied van onder andere webredactie, social media en online dialoog. Onder begeleiding van de Copywriter verbeter je bestaande content en schrijf je nieuwe teksten voor onder meer de website, social media en nieuwsbrieven. Samen ga je brainstormen over nieuwe content: kun je de boodschap ook op een andere manier overbrengen? Verder maak je kennis met het testen van content, eindredactie en het werken in een content managementsysteem.

 

Op welke afdeling ga je stage lopen?

De stagiair Webredactie werkt op de afdeling Marketing & Communicatie van CMIS Franchise. De afdeling is verantwoordelijk voor het in de markt plaatsen van de labels Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, zowel online als offline. De afdeling onderhoudt onder andere de websites hypotheekshop.nl en huis-hypotheek.nl. Je draait mee in de dagelijkse gang van zaken voor het verbeteren van met name deze beide websites. CMIS Franchise is met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur de grootste franchisegever voor financieel adviseurs en maakt onderdeel uit van de CMIS Group.

 

Arbeidsvoorwaarden en stagevergoeding

Wij bieden je een veelzijdige en zelfstandige meewerkstage, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Deze leerzame stageplek is per direct beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden. De stagevergoeding is €500,- per maand.

 

Gewenste opleiding

Je bent tweede- of derdejaars student en volgt een HBO-opleiding in de richting Communicatie, Digitale Media of Journalistiek. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en vindt het leuk om teksten te schrijven. Daarnaast ben je enthousiast, ambitieus en kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Een creatieve én commerciële instelling is van belang. Naast deze competenties is het een pre als je kennis hebt van Social Media, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en een content managementsysteem. Uiteraard is affiniteit met de financiële sector gewenst.

 

Solliciteren of meer informatie

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze HRM afdeling recruitment@cmisgroup.com. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, neem dan gerust contact op met de afdeling HRM via telefoonnummer 088 20 56 939.