Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Over Huis & Hypotheek

Een NVM-makelaar uit Leeuwarden kreeg steeds vaker vragen van huizenkopers over de financiering van hun nieuwe huis. Hij realiseerde zich dat het vinden van een huis stap één is, maar het vinden van een passende hypotheek is minstens zo belangrijk voor fijn wonen. Voor hem de reden om een eigen advieskantoor te starten.

Sinds 1989

Wie is Huis & Hypotheek?

Eind jaren negentig was de eerste vestiging van Huis & Hypotheek een feit. Inmiddels heeft de ontwikkeling van het vak hypotheekadviseur niet stilgestaan en is deze ene vestiging in Friesland uitgegroeid tot ruim vijftig vestigingen door heel Nederland.

 

Kosteloos kennismaken
Wil je weten over wat Huis & Hypotheek precies voor je kan doen? Plan zelf een afspraak in voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
  • Altijd dichtbij Meer dan 50 vestigingen door heel Nederland
    Zoek je vestiging
  • Volledig onafhankelijk
  • Alle aanbieders onder één dak
Maak een afspraak

Waarom onafhankelijk advies?

De adviseurs van Huis & Hypotheek geven onafhankelijk financieel advies. Dat betekent dat wij zaken doen met vrijwel alle hypotheekaanbieders en dus hypotheken in allerlei vormen, soorten en maten kunnen afsluiten. Daardoor vinden wij voor de meest uiteenlopende woonwensen, persoonlijke situaties en toekomstplannen een passende hypotheek. 

 

Onze missie en visie

 

En wat is een passende hypotheek?

Dat is een hypotheek die past bij jouw dagelijks leven nu en jouw plannen voor later. Een financiële oplossing die zorgt dat je al je woonwensen kunt realiseren, terwijl de maandlasten betaalbaar en verantwoord zijn én blijven. Zo zorgen wij voor (financiële) zekerheid en vrijheid.

Om een passende hypotheek te vinden, doorloop je samen met je adviseur vijf stappen.

 

Stappenplan voor hypotheekadvies

 

Wat kost hypotheekadvies?

Wat hypotheekadvies kost, is voor iedereen anders. In sommige gevallen kan een adviseur vrij snel een oplossing vinden. In andere gevallen heeft hij of zij misschien meer tijd nodig. In alle gevallen laat je adviseur van te voren weten hoe lang hij of zij voor je bezig denkt te zijn en wat dat gaat kosten.

 

De kosten van hypotheekadvies

Kosteloos kennismaken

Om je persoonlijk advies te kunnen geven, willen we eerst met je kennismaken en horen wat jij belangrijk vindt.

 

Maar ook om je te vertellen hoe wij werken en wat je van ons mag verwachten. Daarom is het eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contact met Huis & Hypotheek

Heb je vragen over hypotheekadvies? Of wil je een afspraak maken met één van onze adviseurs?

 

Alle contactmogelijkheden op een rijtje

 

Niet tevreden?

Lees hier wat je kunt doen.

 

Werken bij Huis & Hypotheek

Wil je werken bij een veelzijdige organisatie die ervoor zorgt dat woonwensen waargemaakt kunnen worden? Er zijn een aantal vestigingen op zoek naar versterking van het team.

 

Bekijk de vacatures

Geen omkijken naar je financiën?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina