Online advies, hypotheek & servicegesprek pakket

Heb je jouw eerste huis gekocht of ben je dat binnenkort van plan? Dan moet je ook een hypotheek afsluiten. Dat kan door middel van het ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’ pakket van de online hypotheekmodule! Hiermee regel je zelf online gemakkelijk je hypotheek en kies je de geldverstrekker die het best bij je past. Daarbij krijg je begeleiding van een deskundige door middel van een servicegesprek. Tijdens dit servicesgesprek lopen jullie samen de module door en het hypotheekadvies door en is er ruimte om je vragen te stellen. Vervolgens regelen wij de hypotheekaanvraag en -bemiddeling. Voor € 1.595,- is jouw hypotheek rond! Wil je jouw hypotheek afsluiten zonder servicegesprek? Kies dan voor het ‘online advies & hypotheek‘ pakket.

Het online advies, hypotheek & servicegesprek pakket: wat krijg je?

 • onafhankelijk, persoonlijk en compleet hypotheekadvies dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie en woonwensen;
 • een adviesrapport, waarmee je precies weet wat je voor je woning gaat betalen en waarin ook werkloosheid, arbeidsvoorwaarden en overlijden worden meegenomen;
 • een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers, zo zit er altijd een tussen die goed bij jou past;
 • door ons geregelde hypotheekaanvraag en -bemiddeling, zodat jij je in dit stadium van het proces nergens zorgen over hoeft te maken;
 • Een servicegesprek met een deskundige van de vestiging, waarin jullie samen de module doorlopen en er ruimte is om je vragen te stellen.

Zo werkt het

Zodra je het ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’ pakket in de online hypotheekmodule start, vul je een aantal gegevens in. Via de Ockto applicatie verzamel je jouw persoonsgegevens gemakkelijk vanuit verschillende overheidsinstanties en kun je deze veilig delen. De gegevens worden door Ockto automatisch ingevuld, maar je kunt ze naderhand ook nog aanpassen/aanvullen. Wil je geen gebruikmaken van Ockto? Dan kun je jouw gegevens ook handmatig invullen. Verder beantwoord je nog enkele vragen over onder meer je inkomsten, uitgaven en hoe hoog je de kans inschat op werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Na het servicegesprek met de deskundige leggen wij de hypotheekaanvraag bij de geldverstrekker neer en regelen de bemiddeling van de hypotheek, zodat jij op dat gebied volledig wordt ontzorgd.

Dit heb je nodig

Door middel van de Ockto applicatie verzamel je jouw persoonsgegevens (of je vult deze handmatig in). Deze gegevens kun je (eventueel) aanpassen aan de hand van:

 • je meest recente salarisstrook (maximaal één maand oud);
 • een actuele werkgeversverklaring (maximaal drie maanden oud);
 • jouw secundaire arbeidsvoorwaarden en risico’s die jouw werkgever verzekerd heeft;
 • jouw afgesloten verzekeringen tegen werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Onderstaande documenten zijn nodig voor de hypotheekaanvraag:
 • een geldig(e) paspoort of identiteitskaart;
 • overzicht van je saldo privé-, spaar- en/of beleggingsrekening;
 • bij bestaande bouw de koopovereenkomst en het taxatierapport (inclusief eventuele verbouwing);
 • overzicht van lopende leningen en kredieten, inclusief studieleningen (ook in opbouw- of pauzefase);
 • bij nieuwbouw de koop-aanneemovereenkomst.

Om te weten te komen of jij de online hypotheekmodule kunt gebruiken, vul je eerst vier korte vragen in.

Kan ik gebruikmaken van de online hypotheekmodule?

Hier kun je alvast bekijken of jij gebruik kunt maken van bovenstaand pakket.

Online hypotheekmodule Huis & Hypotheek

Veelgestelde vragen

 • Ja, je kunt tussentijds altijd upgraden naar een uitgebreider pakket. Hiervoor betaal je alleen het verschil tussen de twee pakketten. Je betaalt dus niet het volledige pakketbedrag opnieuw.

  Bronpagina

 • Het is niet mogelijk om naderhand voor een minder uitgebreid pakket te kiezen.

  Bronpagina

 • De online hypotheekmodule is niet voor iedereen geschikt. Door jou een aantal korte vragen te stellen, kunnen we achterhalen of jij gebruik kunt maken van de online hypotheekmodule of dat jouw situatie om uitgebreider advies vraagt. We vinden het ten slotte belangrijk dat jij goed wordt geïnformeerd en de hypotheek vindt die het best bij jou past. Als je geen gebruik kunt maken van de online hypotheekmodule, helpt een van onze hypotheekadviseurs jou graag verder.

  Bronpagina

 • Met de Ockto applicatie kun je gemakkelijk jouw persoonsgegevens van verschillende overheidsinstanties automatisch ophalen. Op die manier hoef je het niet zelf te zoeken en handmatig in te vullen. Echter, de optie om je gegevens handmatig in te vullen, is er ook. Deze gegevens haal je op bij het UWV, de Belastingdienst, MijnOverheid, MijnPensioenoverzicht.nl en je bank.

  Bronpagina

 • Het ophalen en delen van jouw persoonsgegevens via Ockto is zeker veilig. Ockto voldoet aan de geldende wetgeving en de eisen van toezichthouders. Wil je meer weten over het delen van je persoonsgegevens via Ockto? Kijk dan op Ockto.nl.

  Bronpagina

 • We willen dat jij je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over je hypotheek en dat je deze zonder zorgen kunt afbetalen, nu en in de toekomst. Om die reden vragen we ook alvast naar jouw pensioeninkomen.

  Bronpagina

 • Ja, dit is verplicht. Een studieschuld is namelijk ook een lening die je uiteindelijk moet terugbetalen. Dit kan ervoor zorgen dat je maandelijks minder te besteden hebt voor een hypotheek. Voor onze berekening is het daarom belangrijk om te weten hoeveel jij voor je studie hebt geleend.

  Bronpagina

 • Een servicegesprek houdt in dat je fysiek, telefonisch of online een gesprek kunt inplannen met een medewerker van het Huis & Hypotheek kantoor, waardoor je net even dat extra beetje begeleiding hebt. Hij of zij helpt jou met het invullen van de online hypotheekmodule en kan jouw eventuele vragen beantwoorden. Het servicegesprek zit inbegrepen bij het ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’ pakket. Je kunt altijd op een later moment naar dit pakket upgraden als je eerst voor een ander pakket kiest.

  Bronpagina

 • Nee, het advies en afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering- en/of arbeidsongeschiktheidsverzekering zit bij de prijs van de online hypotheekmodule inbegrepen. Je hoeft hier niet extra voor te betalen.

  Bronpagina

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback