Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Een nieuwbouwwoning in Molenbeek

Nieuwbouw in Molenbeek: groen, groener, groenst!

Rustig wonen aan de rand van Nunspeet: dat klinkt aantrekkelijk en dat is het ook! Aan de noordoostkant van Nunspeet is de nieuwe wijk Molenbeek in aanbouw. Zoek je de rust van de natuur én een dorpse sfeer? In Molenbeek is plek voor iedereen. Hier ervaar je het boerenleven en geniet je van een gemoedelijke, dorpse sfeer. Bijkomend voordeel: met de fiets ben je zo in het centrum.


Dorpse sfeer

De woningen in Molenbeek staan in rustige hofjes en hebben allemaal hun eigen charme. De metselwerk gevels, witte kozijnen en grijze pannendaken met echte gebakken pannen geven de wijk een klassieke uitstraling. In de straten van Molenbeek heerst een dorpse sfeer. Stap je de deur uit, dan maak je gezellig een praatje met de buren. De eerste fase van het project is inmiddels verkocht, maar de tweede fase bestaat uit een gevarieerd aanbod aan rijwoningen en tweekappers. Er is nog een aantal woningen beschikbaar.


Duurzaam wonen

Molenbeek ligt niet alleen midden in het groen, ook de bouw is groen en duurzaam. De woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd en comfortabel. De woning krijgt een elektrische lucht-water warmtepomp. Die haalt zijn energie uit de buitenlucht en gebruikt dit vervolgens voor het verwarmen van het huis en tapwater. Omdat de pomp op elektra werkt, heb je dus geen gasrekening meer. In de keuken kook je op inductie of een elektrische kookplaat. Kortom: in Molenbeek woon in je in een wijk voor de toekomst.


Hypotheek nieuwbouwwoning

Heb je interesse in dit project? Huis & Hypotheek Nunspeet Station helpt je graag met het financieren van een hypotheek voor een mooie nieuwbouwwoning in Molenbeek. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning zit iets anders in elkaar dan een ‘gewone’ hypotheek. Je sluit de hypotheek af op het moment dat je de koop-/aanneemovereenkomst tekent. De hypotheek bestaat uit de totale koopsom: de prijs van de woning én van de grond. Vanuit de hypotheek betaal je eerst de grond en, als dat het geval is, de bouwtermijnen die al zijn geweest. We vertellen je er graag mee over!


Kom gratis kennismaken!

Ben jij benieuwd of je een nieuwbouwwoning in Molenbeek kunt financieren? Of wil je graag meer informatie over een hypotheek voor een nieuwbouwwoning? Kom dan eens gratis kennismaken. Of het nou op kantoor, via webcam of telefoon is: wij bespreken graag vrijblijvend jouw mogelijkheden. We helpen je graag bij het aankoopproces zodat je de juiste keuzes maakt wat betreft de financiering van jouw nog-te-bouwen huis.

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

 

 

Huis & Hypotheek Nunspeet Station
Stationsplein 12
8071CH Nunspeet

T: 0341 251 966
E: nunspeet@huis-hypotheek.nl