Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Nunspeet Station

Bij Huis & Hypotheek Nunspeet Station kun je terecht voor goedkoop, deskundig, onafhankelijk en vooral persoonlijk hypotheekadvies. Dit advies wordt gegeven door Ronald en Gerwin, dit zijn onze twee enthousiaste vakidioten. Ervaar ook hun persoonlijke en professionele benadering en maak gebruik van hun jarenlange kennis en ervaring. Ronald en Gerwin zijn dol op de Veluwe en enthousiast over hun dorp Nunspeet.

 

Woon je in de buurt van Nunspeet en je bent op zoek naar een passend en betaalbaar hypotheekadvies? Kom dan langs bij Huis & Hypotheek Nunspeet Station.

Huis & Hypotheek Nunspeet Station is onderdeel van GRIP adviseurs B.V. www.gripadviseurs.nu 

Online hypotheekadvies via webcam

Liever online afspreken? Bel of mail ons dan zodat we een webcam- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0017:00
Dinsdag9:0017:00
Woensdag9:0017:00
Donderdag9:0017:00
Vrijdag9:0017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Stationsplein 12
8071CH Nunspeet

0341 251 966

nunspeet@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • MISSIE

  Vanuit een sterke wederzijdse persoonlijke vertrouwensband zijn wij in staat om financiële vraagstukken en verzekeringsrisico’s te vertalen in een helder advies. Hierdoor ontstaat zekerheid, overzicht en rust voor onze particuliere en zakelijke relaties

 • VISIE

  In een financieel onrustige en snel veranderende wereld, vormt DRW een vertrouwd en helder baken voor advies en bemiddeling op alle financiële gebieden, waarbij de belangen van onze relaties volledig centraal staan.

Onafhankelijk advies loont


Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

 

Over ons - Huis & Hypotheek Nunspeet Station

Omdat we overzicht hebben over het totale vakgebied, zijn wij ook thuis in minder gangbare diensten, zoals bijvoorbeeld de hypotheek voor of de financiering van woonboten en schepen. Daarvoor hebben we pakketten ontwikkeld die zeer aantrekkelijk zijn en tegelijk concurrerend in prijs. Dat noemen wij de meerwaarde van experts. Maar ook in disciplines als begeleiding bij schuldsanering of financieel coaching voelen we ons meer dan thuis.

We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen als het om woonboten en schepen gaat. Een specialisatie van Huis & Hypotheek Nunspeet Station waarmee we al veel klanten van dienst zijn geweest, vooral ook omdat we precies weten welke valkuilen er zijn. Wie zich dat realiseert, weet dat alleen optimale inventarisatie en maximale dekking zekerheid bieden!

Balans

Bij grotere financiële transacties spelen uiteenlopende vakgebieden een rol. We zouden kunnen spreken van een domino-effect: keuzes beïnvloeden elkaar. Daarom hanteert Huis & Hypotheek Nunspeet Station het zogenaamde up-to-date gesprek: we zitten samen met onze klant regelmatig om tafel. Dan nemen we de totale portefeuille door en kijken of en zo ja, waar bijstelling nodig is. Uw huiselijke situatie kan immers, door heel verschillende oorzaken, gemakkelijk veranderen. Daarom is het goed om van tijd tot tijd letterlijk de stand van zaken op te nemen. Zo ontstaat een gezonde balans tussen financiën, risicoanalyse en toekomstverwachting. Een balans die rendement oplevert.

Een compleet pakket

Als u uw financiële zaken bij Huis & Hypotheek Nunspeet Station onderbrengt, kunt u er zeker van zijn dat u over de verschillende beïnvloedingsfactoren optimaal voorgelicht wordt. Bovendien wordt u op een plezierige manier begeleid en ondersteund. Die ondersteuning betreft praktische zaken als het controleren van het koopcontract en de notarisakten, de coördinatie van een taxatie, een pensioeninventarisatie en bijvoorbeeld het doornemen van uw verzekeringspakket.

Voorbeelden die duidelijk maken dat onze adviezen gebaseerd zijn op raad én daad. Kortom: wij zijn graag uw partner in financiële diensten.

 

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Nunspeet Station lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de Dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Nunspeet Station zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten. Lees hier de privacyverklaring.

In het Beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Huis & Hypotheek Nunspeet Station - AFM 12044192 - KiFiD 300.016326

Top 5 rentes
 • va. 1.15%
 • va. 1.16%
 • va. 1.17%
 • va. 1.17%
 • va. 1.21%
 • Lees verder
Nieuws

Ook jouw hypotheeklasten kunnen (hoogstwaarschijnlijk) lager

Lees verder