Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Vacature Hypotheekadviseur

Omgeven door trendy kleuren, een moderne kantoorstijl en energieke mensen. Het is een plek waar jouw dag niet alleen begint met een goede kop koffie, maar ook met een gezellig gesprek. Mede dankzij jou kunnen wij service aanbieden met een gouden randje, waarbij verbinden voorop staat. En natuurlijk het allerbelangrijkste, je maakt iedere dag weer mensen blij met jouw vakkennis en gedrevenheid. 

Wij zijn Huis & Hypotheek Arnhem-Noord en zitten met ons kantoor aan de Kerkstraat 25 te Arnhem. In Nijmegen zijn wij gevestigd aan de Staringstraat 11. Samen vormen wij één team met de makelaars waarmee we het pand delen. Wij zijn op zoek naar een:

 

Gedreven hypotheekadviseur m/v (parttime 24 uur)

 

Huis & Hypotheek is een vertrouwde naam in de financiële wereld. Als hypotheekadviseur bied je de consument een onafhankelijk, compleet en voortdurend financieel advies dat ingaat op financiering, financiële risico’s en besparingen van de maandelijkse lasten. 

Wat mag je van ons verwachten?

Een salaris o.b.v. kennis en ervaring, een zelfstandige functie binnen een team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. Werken in een informele sfeer met directe lijnen naar je collega’s en de makelaars. Werken in een moderne organisatie met een hoog niveau van automatisering. 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je bent Erkend Hypotheek Adviseur en denkt en werkt op HBO niveau. Je stelt adviesrapporten op en realiseert afspraken met mogelijke en bestaande klanten op kantoor;
  • Je hebt een flexibele instelling. Het is voor jou geen probleem om soms in Nijmegen, soms in Arnhem te werken als het nodig is;
  • Je straalt plezier uit: je vindt het écht leuk om de vaak complexe hypotheekmaterie begrijpelijk uit te leggen.


Werken bij Huis & Hypotheek is anders dan bij andere hypotheekadvieskantoren. Ons kantoor is dé plek in de buurt voor persoonlijk hypotheekadvies. De korte lijnen met de makelaar zijn in het voordeel van onze klanten, die in de huidige huizenmarkt vaak snel moeten schakelen bij de koop of verkoop van hun huis. Je collega verzorgt de back- en frontoffice en zorgt dat we altijd bereikbaar zijn, ook als jij in een adviesgesprek zit.

Zie jij jezelf tussen het team passen? 

Stuur dan jouw motivatie en CV naar Huis & Hypotheek t.a.v. Jeroen Pere via via j.pere@huis-hypotheek.nl.