Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Nijmegen

Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Staringstraat (hoek Oranjesingel) in Nijmegen. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Nijmegen en omstreken? Kom dan langs aan de Staringstraat bij jouw adviseur. Veel klanten hebben Jeroen Pere inmiddels leren kennen als een integere en zeer deskundige adviseur. Een duidelijke en heldere uitleg

Openingstijden

Maandag9:0017:00
Dinsdag9:0017:00
Woensdag9:0017:00
Donderdag9:0017:00
Vrijdag9:0017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Staringstraat 11
6521AE Nijmegen

024 36 013 40

nijmegen@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Nijmegen
Haal ook het beste financiële advies in huis in Nijmegen. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Staringstraat (hoek Oranjesingel).

Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Weten wat je maximaal kunt lenen voor de koop van een huis?

Bereken nu!
Makkelijker een hypotheek met de Arbeidsmarktscan

Makkelijker een hypotheek met de Arbeidsmarktscan

Heb jij geen vast arbeidscontract en zou je een huis willen kopen? Wij zijn de uitdaging aangegaan om tóch een hypotheek voor je te vinden.

Lees hoe het werkt
Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen.

Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Nijmegen lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Nijmegen zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Huis & Hypotheek Nijmegen - AFM 12011351 - KiFiD 300.007575

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.40%
 • va. 1.53%
 • va. 1.59%
 • va. 1.65%
 • va. 1.69%
 • Lees verder
Nieuws

Hypotheek voor flexwerker gaat net zo makkelijk

Lees verder