Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Nu ook hypotheken van Rabobank bij Huis & Hypotheek

Vanaf 15 september 2016 kun je voor vragen of advies over de hypotheken van Rabobank ook bij Huis & Hypotheek terecht! Met deze samenwerking breiden we ons aanbod van hypotheken verder uit en kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Méér mogelijk

Huis & Hypotheek is volledig onafhankelijk. Dat betekent onder andere dat we hypotheken van vrijwel alle aanbieders voor je kunnen vergelijken op bijvoorbeeld rente en voorwaarden. Zo vinden wij, op basis van jouw persoonlijke situatie, een hypotheek die bij jou past. Nu we het assortiment van Rabobank ook tot onze beschikking krijgen, is er voor jou nog meer mogelijk.

Unieke samenwerking

Een aantal vestigingen werkten al op lokaal niveau met elkaar samen. Omdat dit zo goed bevalt, breiden hebben we samen met Rabobank besloten om dit uit te breiden. Jij hoeft nu niet meer apart naar de bank toe, maar kunt op één adres terecht voor al je vragen. En dit maakt de samenwerking uniek.

Trots!

Wij zijn trots op de uitbreiding van de samenwerking, omdat we huizenkopers en huisbezitters zo nog beter kunnen helpen. Daarnaast vinden we het vertrouwen dat Rabobank in ons heeft, een prachtig compliment voor alle Huis & Hypotheek-adviseurs!

 

Wil je meer weten of ontdekken hoe wij voor jou de best passende hypotheek vinden? Maak dan een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Huis & Hypotheek-vestiging. Of lees het stappenplan.

 

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Gerelateerde berichten