Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Flexwerkers steeds meer kans op hypotheek

Er zijn steeds meer zzp’ers en mensen zonder vast arbeidscontract in Nederland. Voor hen is een hypotheek afsluiten niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig komen er steeds meer initiatieven op de markt waarmee het dikwijls wel kan. Onder andere de ‘Hypotheek voor flexkrachten’ van Unique.

Arbeidsmarktscore

Unique werkt hiervoor samen met Intelligence Group en De Hypotheekshop. Per e-mail word je uitgenodigd om de Arbeidsmarktscan in te vullen. Met deze online test wordt aan de hand van je arbeidsverleden, de huidige situatie en je toekomstperspectief en allerlei gegevens een score berekend. En aan de hand hiervan bekijken geldverstrekkers of je wellicht wél in aanmerking komt voor een hypotheek. Daarnaast krijg je van Unique nog een advies over hoe je je arbeidsmarktkansen verder kunt vergroten.

‘Samen sterk voor morgen’

Vooral twintigers en dertigers hebben tegenwoordig vaak moeite om een hypotheek te krijgen. Ze voldoen niet aan de eis van het hebben van een vast arbeidscontract en krijgen daardoor bij het afsluiten van een hypotheek ‘nee’ te horen. En eigenlijk is dat gek, want juist zij hebben wel veel arbeidspotentieel. Met ‘Hypotheek voor flexkrachten’ worden mensen op basis van hun capaciteiten beoordeeld en niet alleen op het hebben een vast contract.

Meer weten?

Werk jij via Unique? Als jij via Unique in aanmerking komt voor de Arbeidsmarktscan, dan informeren zij jou daar zelf over. Vragen kun je het beste stellen aan jouw contactpersoon.

Werk je niet via Unique, ook dan kun je de test invullen en je kansen op een hypotheek vergroten via de Arbeidsmarktscan.

 

Lees verder

 

Deel deze pagina

Gerelateerde berichten