Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Een stijlvol 2021: Wat worden de trends?

Vooruit kijken in de toekomst doen we graag bij Huis & Hypotheek. En die toekomst kleuren wij graag met jou in. Alle interieur trends van komend jaar hebben wij grondig geïnspecteerd, zodat jij het jaar 2021 met écht een nieuwe frisse start kan beginnen. Dit hoeven geen rigoureuze veranderingen te zijn, een likje verf hier en een nieuw kussensloopje daar kunnen al een heel ander beeld in huis creëren!

 

Trend 1: Duurzaamheid

We blijven het alsmaar herhalen, maar duurzaamheid wordt op allerlei vlakken een belangrijk thema. En dit jaar ook op interieurgebied! Zo kiezen steeds meer mensen voor gerecycled materiaal of meubels die afkomstig zijn van de kringloop. Producten dus met een langere levensduur en daardoor duurzaam! Ook zijn er allerlei woonmerken die inspelen op deze trend met materiaal waar geen schadelijke stoffen in zitten en bijvoorbeeld gemaakt zijn van biologisch katoen. Kleed de kamer aan met wat planten en je ziet er letterlijk groen van!

 

Trend 2: Terracotta

De kleur terracotta ken je vast en zeker van de bloempotten die je terugvindt in vrijwel ieder tuincentrum. Ook dit jaar wordt deze warmrode kleur helemaal in. Combineer deze kleur met gebroken wit, of met blauwgrijzige tinten. Terracotta kan ook heel mooi kleuren met marineblauw.

 

 

Trend 3: Japandi

Mix een Japanse- en een Scandinavische stijl door elkaar en je krijgt een verrassend goede combinatie! De Japandi-woonstijl wordt gekarakteriseerd door een vrij minimalistische ruimte met mooie contrasten. Denk daarbij aan organische vormen, neutrale kleuren en zachte stoffen. Maar misschien nog wel het belangrijkste; de Japandi-woonstijl moet zorgen voor een opgeruimd gevoel!

 

 

Trend 4: Bright Bubble

Nu de meeste mensen veel meer thuis zitten dan voorheen, hechten we ook meer waarde aan een woon- of slaapkamer waarin je je even lekker kan terugtrekken. Lichte tinten, knuffelbare stoffen en ronde vormen maken dat terugtrekken nóg wat aangenamer. Deze stijl wordt daarom ook wel de Bright Bubble genoemd.

 

 

Bronnen afbeeldingen

Atmyhome.nl

Casakrullenbol.nl

Trendcompass.nl

Vtwonen.nl

Deel deze pagina

Gerelateerde berichten

Welke koers gaat de hypotheekrente in 2021 varen?

Afgelopen jaar is gebleken dat ondanks de coronacrisis, de verkoop van (vele) woningen ‘gewoon’ doorging en de hypotheekrente niet zomaar van zijn stuk te brengen was. Met name de hypotheekrente heeft dit jaar veel in de...

Vijf tips voor een origineel kerstfeest in 2020!

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de (kerst)slingers ophangen! In plaats van na te denken over wat er dit jaar niet kan, denken wij graag na over wat er wél kan. Daarom hebben we vijf leuke tips bedacht om de kerst...