Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

De woontrends van 2020

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe woon- en interieurtrends. Heb je daarom ook zin om de woonkamer weer eens lekker om te gooien? Kijk dan mee naar een aantal trends van het jaar 2020 die wij alvast voor jou op een rijtje hebben gezet.

 

Chinese Porcelain

Zou het niet heerlijk zijn om na een lange werkdag thuis te komen en jouw interieur ademt rust? Binnen de woontrend Chinese Porcelain overheerst de diep inktblauwe kleur dat een gevoel van rust en ontspanning oproept. Omdat blauw een van de makkelijkste kleuren is om mee te spelen, kan deze trend mooi gecombineerd worden met bijvoorbeeld natuurtinten of felle accentkleuren. Denk hierbij aan geel in de vorm van kussens of gordijnen.

 

 

 

New Romance

Haal dit jaar de romantiek op een andere manier in huis met de trend New Romance. Hierbij zijn aaibare stoffen onmisbaar. Fluwelen bekleding trekt niet alleen alle meubels bij elkaar, maar het oogt ook nog eens chique en stijlvol. Daarnaast geeft deze trend je de mogelijkheid om jouw klassieke en eigentijdse meubels of servies terug te brengen in het interieur. Verfijn dit met wat gouden elementen en jouw kamer is weer een warme, aangename plek.  

 

 

Pure Ocre

Deze trend heeft in 2019 al een flinke invloed gehad op vele woonkamers, maar zal in 2020 nog meer mensen aansteken met zijn mooie kleur. De Pure Ocre woontrend is, zoals de naam al verklapt, volledig gericht op de kleur okergeel. Door bijvoorbeeld okergele bekleding te combineren met donkergroene elementen of grote planten, ontstaat er een tropische sfeer in huis.

 

 

Blended Culture

Begeef jij je het liefst in een onbekend land met allerlei verschillende culturen? Dan zou het zomaar eens kunnen dat de trend Blended Culture als geroepen komt voor jou. Verschillende folklore invloeden en stijlen worden binnen deze trend gecombineerd. Onregelmatige stoffen, verschillende patronen, vrolijke kleuren; de combinaties zijn heel divers. Dit maakt jouw interieur een vrolijk en creatief geheel.

 

 

Flintstone Chique

Natuurlijk kan een woontrend niet ontbreken die ingaat op een van de grootste maatschappelijke thema's van deze tijd: duurzaamheid. De trend Flintstone Chique gaat in op verantwoorde luxe, waarbij comfort nog steeds hoog in het vaandel staat. Harde materialen als steen en beton worden gecombineerd met zachte materialen als wol en linnen. Neutrale tinten worden aangevuld met warme kleuren, waardoor er een natuurlijke sfeer ontstaat in jouw woon- of slaapkamer.

 

 

 

Afbeeldingen afkomstig van:

-       stijlvolstyling.com

-       vtwonen.nl

-       cynthia.nl

-       wonenonline.nl

-       inretail.nl

 

 

Deel deze pagina

Gerelateerde berichten

Jouw tuin of balkon lenteklaar maken doe je zo!

We verlaten alweer bijna deze natte winter en ruilen die in voor een seizoen vol bloei en aangename temperaturen: de lente! Het is daarom nu een mooi moment om jouw groene vingers te gebruiken en de tuin (of het balkon) eens...

Vergeet je deze aftrekposten niet bij de belastingaangifte?

Er is een aantal belangrijke aftrekposten dat niet automatisch in de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting komt te staan. Als woningbezitter heb je wel recht om bepaalde kosten terug te krijgen, maar weet je ook welke?...