Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland

De dag van de liefde is alweer bijna aangebroken: Valentijnsdag. Waarbij de één deze dag tot in de puntjes al heeft voorbereid, breekt bij de ander het zweet uit... Want hoe moet je je lief dit jaar nou weer voor de zoveelste keer verrassen? Gelukkig kent Nederland een heleboel romantische adresjes om je partner mee naartoe te nemen, waardoor jullie samen deze dag op bijzondere wijze door kunnen brengen.

 

Samen sterren kijken

Samen slapen onder de sterren, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar in Bossem kan dit gewoon in de SterrenKubus! Deze bijzondere accommodatie combineert het gevoel van open lucht slapen met een zogenaamd ‘cocooning’ interieur. De kubusvormige huisjes met transparante koepels zorgen voor een uitzicht op de sterrenhemel vanuit, jawel, je bed!

 

 

 

Op grote hoogte

Wie heeft er vroeger niet gedroomd van een boomhut? In Lelystad zijn er op zo’n vier meter hoogte een aantal design boomhutten gebouwd door middel van een uniek ophangsysteem. Zo is er een Family boomhut en een Suite boomhut. De Suite boomhut is voorzien van alle luxe die je nodig hebt om je even te begeven in een wel heel bijzonder hotel. Het ruime balkon laat je genieten van de heerlijke rust om je heen.

 

 

Een warm nest

Voor wie het begrip ‘liefdesnestje’ echt letterlijk wil nemen, bestaat de Bed & Breakfast accommodatie De Vreemde Vogel. Deze vogelhuisjes zijn ook tijdens deze koude winterdagen een warm nest voor jou en je partner. Je verblijft op een boerderij die niet alleen deze buitenhotels op het terrein heeft staan, maar ook nog beschikt over een gezellig tuincafé voor een lekker taartje, broodje of een borrel.

 

 

 

Midden in de natuur

Toch liever een plekje over de grens? Dan hoef je alsnog niet ver te reizen om in een compleet andere omgeving te komen. In de Belgische Ardennen bevindt zich namelijk aan de rivier de Ourthe Les Cabanes de Rensiwez. Verschillende hutten zijn verspreid over het terrein met ieder zijn eigen charme. Zowel de omgeving als het interieur van de hutten is indrukwekkend mooi.

 

 

Dobberend te water

Gelegen in de meest centraal gelegen jachthaven van Rotterdam bevinden zich de Wikkelboats. Deze duurzame design boten zijn van alle gemakken voorzien. Het is zelfs mogelijk om ’s avonds gebruik te maken van een beamer, waarbij het beeld wordt geprojecteerd op het voorraam! Een unieke manier om samen luierend op de bank een leuke film te kijken.

 

 

Tussen de strobalen

Zoals de eigenaren van Hayema Heerd zelf al omschrijven, is deze Bed & Breakfast nostalgisch, romantisch, stoer én zelfs comfortabel! Door de vele stapels strobalen en kroonluchters waan je je even in een sprookje. Deze B&B heet dan ook niet voor niets het Strokasteel. Verder beschikt de plek over een luxe badkamer en een aparte blokhut waar je wat te drinken kan maken of zelf kan koken.

 

 

 

Deel deze pagina

Gerelateerde berichten

Op vakantie dicht bij huis!

Volgens nieuwsbronnen zou zo’n beetje de helft van de Nederlanders niet op vakantie gaan deze zomer. Maar wie zegt dat een uitje binnen de Hollandse grenzen niet onder vakantie valt? Deze zomer biedt misschien wel de...

Een tijd van aanpakken en verbouwen!

Zit je al jarenlang tegen diezelfde badkamertegels aan te kijken? Of zou je wat meer ruimte op zolder willen creëren met een dakkapel? Misschien is het dan nu toch eindelijk de tijd om daar iets aan te doen! Met een...

Oversluiten: de reis van hypotheek naar hypotheek

Door oversluiten zet je jouw oude hypotheek in zijn geheel over naar een nieuwe geldverstrekker. Op die manier zou je flink kunnen besparen op je maandlasten, zeker als je na het zetten van deze stap een stuk minder rente...