Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Kesteren

Huis & Hypotheek Kesteren biedt je financieel advies in een informele sfeer waarin heldere en duidelijke taal wordt gesproken. Het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij je persoonlijke situatie en wensen is immers al moeilijk genoeg. De klant staat centraal, dat ben jij, het gaat om jouw wensen en behoeften, om wat jij belangrijk vindt.

Openingstijden

Maandag9:0021:00
Dinsdag9:0021:00
Woensdag9:0021:00
Donderdag9:0021:00
Vrijdag9:0021:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Nedereindsestraat 14
4041XG Kesteren

0488 484 444

kesteren@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Regio Kesteren
Je bent van harte welkom op onze vestiging in Kesteren. In bepaalde gevallen is het mogelijk dat de erkend hypotheekadviseur bij je thuis komt. Wij bespreken dit van tevoren met je.

 

Wij adviseren je graag in deze dorpen: 
Lienden, Opheusden, Ochten, Dodewaard, Maurik, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, IJzendoorn en Echteld

Je bent uiteraard ook welkom vanuit iedere plek in Nederland!


Financieel advies - Kesteren
Haal ook het beste advies in huis over hypotheken in de regio. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Nedereindsestraat.

Oversluiten?

Oversluiten?

Lees meer
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Kesteren lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Kesteren zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Huis & Hypotheek Kesteren - AFM 12043272 - KiFiD 300.016012

Top 5 rentes
 • va. 1.70%
 • va. 1.74%
 • va. 1.75%
 • va. 1.75%
 • va. 1.80%
 • Lees verder
Nieuws

Hypotheek oversluiten: doen of niet doen?

Lees verder