Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Kesteren

Huis & Hypotheek Kesteren biedt je financieel advies in een informele sfeer waarin heldere en duidelijke taal wordt gesproken. Het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij je persoonlijke situatie en wensen is immers al moeilijk genoeg. De klant staat centraal, dat ben jij, het gaat om jouw wensen en behoeften, om wat jij belangrijk vindt.

Openingstijden

Maandag9:0021:00
Dinsdag9:0021:00
Woensdag9:0021:00
Donderdag9:0021:00
Vrijdag9:0021:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Nedereindsestraat 14
4041XG Kesteren

0488 484 444

kesteren@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Regio Kesteren
Je bent van harte welkom op onze vestiging in Kesteren. Ook als je uit Lienden, Opheusden, Ochten of andere plaatsen uit de omgeving komt, staan wij graag voor je klaar. In bepaalde gevallen is het mogelijk dat de erkend hypotheekadviseur bij je thuis komt. Wij bespreken dit van te voren met je.

Financieel advies - Kesteren
Haal ook het beste advies in huis over hypotheken in de regio. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Nedereindsestraat.

Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag


Weten wat je maximaal kunt lenen voor de koop van een huis?

Bereken nu zelf!
Kan ik verhuizen met een restschuld?

Kan ik verhuizen met een restschuld?

Als je huis in de afgelopen periode minder waard is geworden, dan heb je kans dat je bij verkoop met een restschuld blijft zitten. Je hebt als het ware te veel hypotheek ten opzichte van de woningwaarde. Dat kan een vervelende verrassing zijn als je wilt verhuizen, maar dat hoeft niet!

Lees snel verder
Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen.

Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Kesteren lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Kesteren zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

Huis & Hypotheek Kesteren - AFM 12043272 - KiFiD 300.016012

Top 5 rentes
 • va. 1.73%
 • va. 1.75%
 • va. 1.79%
 • va. 1.80%
 • va. 1.80%
 • Lees verder
Nieuws

Kopen zonder voorbehoud van financiering? Pas op!

Lees verder