Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Julianadorp

Persoonlijk en vakkundig advies

De adviseurs van Verheul, Huis & Hypotheek Julianadorp helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Van hypotheekadvies voor een nieuwe woning, een beoordeling van uw huidige hypotheek of inzicht geven in uw persoonlijke situatie op bijvoorbeeld de pensioendatum. Met slimme oplossingen helpen wij u graag!

Heeft u zich ingeschreven voor Willem Alexanderhof of 't Laar veld 3 in Julianadorp? Kom dan vrijblijvend kennismaken en profiteer van onze speciale nieuwbouwtarieven bij diverse geldverstrekkers.

 

Komt u liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0017:30
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Schoolweg 10
1787AW Julianadorp

0880-550930

julianadorp@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Persoonlijke dienstverlening

  Persoonlijk advies met kantoren in je eigen regio waar je gewoon binnen kunt lopen!

 • Kwaliteit

  Verwacht je het beste op het gebied van financiële dienstverlening? Laat je dan verrassen door één van de hypotheekadvsieurs van Verheul | Huis & Hypotheek

 • Betrouwbaar

  Je kunt erop vertrouwen dat wij begrijpelijk communiceren en dat wij onze afspraken nakomen.

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Julianadorp lees je per product of dienst precies wat wij voor je doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

 

Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Julianadorp zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Huis & Hypotheek Julianadorp

Top 5 rentes
 • va. 1.25%
 • va. 1.31%
 • va. 1.34%
 • va. 1.36%
 • va. 1.38%
 • Lees verder
Nieuws

20 tips voor de verhuizing!

Lees verder