Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek InFact

Advies op afstand

InFact is al bijna twintig jaar actief om klanten het beste advies te geven, maar daarbij houden wij ook graag rekening met jouw drukke agenda. InFact is namelijk gespecialiseerd in advies op afstand, waarbij adviezen over jouw hypotheek, verzekeringen en overige financiële zaken telefonisch besproken worden of via beeldbellen. Zo hoef jij niet de deur uit en kan je een afspraak maken voor wanneer het jou uitkomt. 

 

Scherpe prijs

Aangezien vrijheid, snelheid en flexibiliteit voorop staat bij onze adviseurs, kunnen wij ons hypotheekadvies voor een scherpe prijs aanbieden. Wij nemen altijd het eerste gesprek voor onze rekening! 

Openingstijden

Maandag8:3017:00
Dinsdag8:3017:00
Woensdag8:3017:00
Donderdag8:3017:00
Vrijdag8:3017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Kingsfordweg 43-117
1043GP Amsterdam

088 - 0229000

aanvragen@infact.nu

Bekijk op kaart

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Iedereen schakelt wel eens een specialist in. Of het nu voor je eigen gezondheid, het onderhoud van je auto of het regelen van je financiële zaken is. En het liefst heb je hier een vast adres voor.

Voor hypotheken, verzekeren en belastingen zijn wij graag je specialist! Je vaste aanspreekpunt voor advies en vragen over financiële producten. Achter de schermen zorgen we er ook voor dat je geen onnodige risico’s loopt. Bovendien controleren we regelmatig of jouw financiële producten nog steeds bij je passen en of je niet teveel betaalt voor je hypotheek en verzekeringen.

 

 

A

A

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Infact lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek InFact zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.


Huis & Hypotheek InFact

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.42%
 • va. 1.50%
 • va. 1.54%
 • va. 1.55%
 • va. 1.55%
 • Lees verder
Nieuws

Oversluiten: de reis van hypotheek naar hypotheek

Lees verder