Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Wat zijn jouw plannen?

Sta je op het punt je eerste huis te kopen? Ga je verhuizen of kun je ook verbouwen? Of zoek je een manier om straks te kunnen genieten van je pensioen? Wat jouw plannen ook zijn: wij staan voor je klaar. Huis & Hypotheek helpt je bij het vinden van een oplossing waarmee je jouw woonwensen én plannen voor de toekomst kunt realiseren.

Wonen zoals jij wilt

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Huis & Hypotheek krijg je persoonlijk financieel advies. Wij zijn volledig onafhankelijk en doen zaken met vrijwel alle aanbieders van hypotheken. Jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen zijn de basis van het financieel advies. Zo vinden we voor elke woonwens een verantwoorde oplossing. En jij weet zeker dat alles goed geregeld is, en dat je niet te veel betaalt.

 
Maak een afspraak

Kopen of huren?

Je hebt verhuisplannen, maar je vraagt je af of je beter kunt kopen of dat je blijft huren. Een huurhuis en een koophuis hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Wat het beste bij jou past? Dat hangt vooral af van wat je belangrijk vindt en hoe je wilt wonen. Samen bekijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Lees meer over kopen en huren

Eerste huis kopen
Eerste huis kopen

Je gaat op zoek naar je eerste eigen huis. Maar waar moet je beginnen? Welke hypotheekvorm moet je kiezen? Hoe zit het precies met de hypotheekrente en rentevaste periodes?

Verhuizen
Verhuizen

Je bent van plan om te verhuizen naar een volgend koophuis. Neem je je hypotheek mee of kun je beter oversluiten? Is het verstandig om de hypotheekvorm om te zetten? Hoe zit het met een eventuele restschuld?

Nieuwbouw kopen
Nieuwbouw kopen

Je kunt je huis helemaal inrichten zoals jij dat wilt, maar moet vaak wel even geduld hebben tot je kunt verhuizen. Houd er daarom rekening mee dat de hypotheek van een nieuwbouwwoning anders geregeld is.

Plannen voor een verbouwing?

Geen plannen voor een verhuizing, maar wel nieuwe plannen voor fijner wonen? Als je wilt gaan verbouwen, dan is het de moeite waard om met Huis & Hypotheek in gesprek te gaan. Wij maken een sterk financieel plan, zodat je je nieuwe badkamer of keuken op een verantwoorde en betaalbare manier kunt realiseren.

 

Lees meer over het financieren van een verbouwing

 

Tweede huis kopen

Droom je van een eigen vakantiehuis? Of wil je een huis verhuren? Huis & Hypotheek weet precies wat er nodig is om deze plannen te realiseren. Bij een tweede huis gelden bijvoorbeeld andere regels voor onder andere hypotheekrenteaftrek, moeten soms vergunningen aangevraagd worden en als je het huis verhuurt, houd dan rekening met speciale regels voor extra inkomsten.

 

Lees meer over het kopen van een tweede huis

Hypotheek oversluiten?

Je hebt een hypotheek en bent benieuwd of je kunt besparen op de maandlasten, zodat je geld overhoudt voor andere leuke dingen.

 

Hoe pak je dit handig aan? Wat is er mogelijk? Wat moet er precies geregeld worden?

Een kindje op komst?

Als er gezinsuitbreiding op komst is, is de kans groot dat één van jullie minder gaat werken. Hoe kun je met minder inkomen toch de maandlasten betalen? En misschien vind je extra financiële zekerheid erg fijn, als je weet dat je de zorg hebt over een zoon of dochter. Samen kijken we hoe we dit voor jou kunnen realiseren.

 

Lees meer over gezinsuitbreiding en de hypotheek

 

Uit elkaar, en nu?

Heb je samen met je partner een huis gekocht, maar besluit je om niet meer met elkaar verder te gaan? Dan kan dat flinke gevolgen hebben voor het huis en de hypotheek. Des te prettiger als je snel weet wat er mogelijk is en je ervoor kunt zorgen dat je beiden je eigen weg kunt gaan.

 

Lees meer over scheiden en de hypotheek

Stel je vraag

Deel deze pagina