Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Waar moet ik rekening mee houden?

Kosten van hypotheekadvies

Wat kost hypotheekadvies? Zijn er ook kosten als ik wil weten of het verstandig is om mijn hypotheek aan te passen? En waar betaal je de adviseur dan precies voor? Huis & Hypotheek zorgt er altijd voor dat je van te voren weet waar je aan toe bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Van te voren weten waar je aan toe bent

Er zijn drie manieren waarop je adviseur de kosten van je hypotheekadvies kan berekenen.

  • Beloning op basis van een uurtarief
  • Beloning op basis van een vaste vergoeding
  • Beloning op basis van een combinatie van deze vormen

Vooraf ontvang je van je adviseur het dienstverleningsdocument hypotheekvraag waarin een indicatie staat van de kosten. Deze kun je ook alvast bekijken op de pagina van jouw Huis & Hypotheek.

 
  • Kosteloos kennismaken Plan zelf een afspraak in.
  • Volledig onafhankelijk Alle aanbieders onder één dak
  • Altijd dichtbij Meer dan 50 vestigingen door heel Nederland
Zoek je vestiging

Hoogstpersoonlijk

Het adviseren over en afsluiten of aanpassen van je hypotheek bestaat uit een aantal verschillende stappen. Hoeveel uur jouw adviseur nodig heeft, is heel persoonlijk en hangt af van hoe jouw situatie eruit ziet. Daarom ontvang je na het kennismakingsgesprek een opdrachtbevestiging met een inschatting van het totaal aantal uren  dat de adviseur nodig heeft voor het advies en het werk dat in het afsluiten of aanpassen van de hypotheek gaat zitten.

 

Geen verrassingen

Pas na jouw akkoord, gaat je adviseur aan de slag. Je weet dus van te voren precies waar je aan toe bent en wat je qua kosten én werkzaamheden kunt verwachten. Soms is het een flink bedrag, maar houd in je achterhoofd dat je de kosten meestal kunt meefinancieren in de hypotheek. En bovendien zorgt een goed advies voor financiële zekerheid in de komende jaren.

Geen omkijken naar je financiƫn?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina