Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Eerste huis kopen?

Waar moet ik beginnen als ik mijn eerste huis wil gaan kopen? Zijn er speciale mogelijkheden voor starters? Waar moet ik op letten? Als je voor de eerste keer een huis gaat kopen, kan het lastig zijn om het overzicht te houden. Wij helpen je graag!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij regelen de hypotheek

Huis & Hypotheek begeleidt je bij de aankoop van je huis, beantwoordt al je vragen en helpt je bij het vinden van de juiste hypotheek. En dat gaat verder dan alleen kijken bij welke aanbieder je het meeste kunt lenen. We kijken welke hypotheek bij jouw woonwensen en inkomen past, welke voorwaarden voor jou het meest gunstig zijn en of de hypotheek financieel haalbaar is én blijft.

 

Kom langs!
Wil je weten wat we precies voor je kunnen doen? In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek zetten we het voor je op een rijtje.

 
Maak een afspraak

Hoeveel kan ik lenen?

Op basis van je inkomen kun je een snelle berekening maken van hoeveel je maximaal kunt lenen, zodat je gericht kunt gaan zoeken naar een nieuw huis. Maar eigenlijk is het belangrijker om eerst te bepalen hoevéél je wilt besteden aan je woonlasten. Je wilt ook dat er geld overblijft om leuke dingen te doen. De Huis & Hypotheek-adviseur helpt je om jouw financiële kansen en grenzen op papier te zetten.

 

Bereken je maximale hypotheek

 

Extra geld nodig?

Ouders kunnen soms helpen bij het kopen van je eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij schenken je geld zonder dat je daarover belasting betaalt. Op de website van de Belastingdienst kun je hier meer over lezen. Of zij kunnen je een deel lenen, naast de hypotheek van een geldverstrekker.

 

Startersregelingen

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten loont. Omdat de geldverstrekker zeker weet dat de hypotheekschuld wordt afgelost, krijg jij in ruil daarvoor een forse rentekorting en dus zijn je maandlasten lager.

 

Daarnaast zijn er een aantal andere regelingen waar je als starter van kunt profiteren.

 

Wat is de actuele hypotheekrente?

De hoogte van de hypotheekrente heeft direct invloed op je maandlasten. Dus hoe lager de rente, hoe lager je maandlasten. Weten hoe hoog of laag de rente is?

Stel je vraag

Na het kopen van je nieuwe huis

Wonen zonder zorgen met Seef

Het woont fijner als je zeker weet dat je hypotheek en andere financiële zaken goed geregeld zijn. Met Seef checkt je adviseur regelmatig of alles nog in orde is.

Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina