Bieden met Zekerheid

Vergroot je kans op het winnende bod!

Ken je dat? Je hebt je droomhuis gevonden, wil er het liefst morgen al intrekken en brengt vol enthousiasme een bod uit. Tot je grote teleurstelling zijn er vele anderen ook geïnteresseerd en word je continu overboden. In deze krappe woningmarkt kom je moeilijk aan een huis. Tot vandaag! Huis & Hypotheek biedt je een grotere kans om het winnende bod uit te brengen dankzij Bieden met Zekerheid. 

Bieden met Zekerheid

Wat is Bieden met Zekerheid?

Bieden met Zekerheid bestaat uit twee delen: een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering én zonder financieel risico voor jou. Door te bieden zonder voorbehoud van financiering geef je de verkoper de zekerheid dat je de koop niet zomaar kunt ontbinden als je je hypotheek niet rond krijgt. Hierdoor heb je een streepje voor op anderen die een bod uitbrengen. Als je biedt zonder voorbehoud zit hier wel een risico aan vast voor jou als koper. Want krijg je de financiering uiteindelijk toch niet rond? Dan betaal je een hoge boete, meestal 10% van de koopsom.  

Nu het goede nieuws: dankzij Bieden met Zekerheid loop je dit risico op een hoge boete niet. Via Huis & Hypotheek sluit je hier namelijk een verzekering voor af. Je krijgt een Bieden met Zekerheid certificaat waarop staat hoeveel jij kunt bieden. Krijg je de hypotheek uiteindelijk toch niet rond? Dan betaalt de verzekeraar de boete. Zo breng jij zonder voorbehoud van financiering én zonder risico een bod uit op je droomwoning en maak je grotere kans dat je het huis ook daadwerkelijk bemachtigd.

Bieden zonder voorbehoud

Bieden zonder financiële risico’s

Grotere kans op jouw droomwoning

Heb jij je droomwoning al in het vizier?

Kan je niet wachten om een bod uit te brengen en wil je hierbij gebruik maken van Bieden met Zekerheid? Maak vandaag nog een afspraak met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.   

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bekijk je samen met je hypotheekadviseur of Bieden met Zekerheid iets voor jou is. Je maximale hypotheekbedrag wordt berekend, gebaseerd op je inkomen, spaargeld en eventuele overwaarde van je huidige woning. Vervolgens wordt er een waardebepaling aangevraagd van het huis waar jij een bod op uit wil brengen. Op basis daarvan krijg jij het Bieden met Zekerheid certificaat en ben je klaar om een bod uit te brengen, zonder voorbehoud van financiering en zonder risico! 

Je bod uitgebracht? Spannend! Nu kunnen er drie dingen gebeuren:

Is Bieden met Zekerheid iets voor jou?

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek vertelt je hypotheekadviseur je precies hoe Bieden met Zekerheid werkt en of het passend is in jouw situatie. Het eerste gesprek is altijd gratis. 

Hypotheekadvies kosten - Huis - Hypotheek

Veelgestelde vragen

 • Je betaalt alleen voor het certificaat als jouw bod door de verkoper is geaccepteerd.   

  De premie voor de verzekering kost je maximaal € 850. Daarnaast sluit je Bieden met Zekerheid altijd af in combinatie met een bankgarantie. De kosten hiervan worden verrekend bij de notaris. 

  Bronpagina

 • Voor iedere nieuwe woning waar je op wil bieden, krijg je een nieuw Bieden met Zekerheid certificaat. Er geldt geen maximum voor het totaal aantal certificaten.  

  Bronpagina

 • Deze unieke verzekering kan je bij de meeste vestigingen van Huis & Hypotheek afsluiten. Maak vandaag nog een vrijblijvende en gratis afspraak bij een vestiging in de buurt om te kijken of Bieden met Zekerheid voor jou geschikt is.  

  Bronpagina

 • Bieden met Zekerheid is geschikt voor woningen met een koopsom tot € 750.000. Koop je een appartement? Dan moet de VvE actief en financieel gezond zijn.   

  Het Bieden met Zekerheid certificaat is uniek voor het huis waarop je een bod uit wil brengen. Wil je een bod uitbrengen op een andere woning? Dan moet je daar een nieuw certificaat voor aanvragen.  

  Bronpagina

Wil je meer informatie?

Heb je nog vragen over Bieden met Zekerheid en bespreek je die liever in een persoonlijk gesprek? Maak gemakkelijk online een vrijblijvende en kosteloze afspraak met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. We helpen je graag! 

Maak een afspraak
Online financieel advies via de webcam - Huis-Hypotheek

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback