Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Hypotheekadvies nodig?

Of je nu je eerste huis koopt, inmiddels toe bent aan een ander huis of gewoon wil weten of je er financieel gezien goed voor staat. De adviseurs van Huis & Hypotheek zorgen dat je hypotheek, je verzekeringen en andere financiële producten afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie en je inkomen, en op elkaar. Zo houden we je vaste lasten verantwoord en betaalbaar.

Onafhankelijk hypotheekadvies loont

Altijd een persoonlijk advies

Waar moet ik aan denken als ik twijfel tussen huren of kopen? Zijn er speciale zaken waar ik op moet letten als ik een eerste huis koop? Hoe zit het bij een volgend huis? Waarom is het kopen van een nieuwbouwhuis anders dan een bestaande woning? Is verbouwen soms beter dan verhuizen? En hoe zorg ik dat mijn maandlasten betaalbaar blijven?

 

Hoe jij ook wilt wonen: de adviseurs van Huis & Hypotheek helpen je om dit te realiseren. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

 

Wat zijn jouw plannen?

 
  • Altijd dichtbij Zoek je vestiging
  • Ontzorgen Wij zorgen dat alles goed geregeld wordt.
  • Makkelijk contact
Maak een afspraak

Hypotheeksoorten

Hypotheken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, met elk eigen voorwaarden, rentetarieven en voor- en nadelen. Daarom kan het lastig zijn om zelf uit te vinden wat goed past bij jouw inkomen, woonwensen en toekomstplannen. Natuurlijk kan je Huis & Hypotheek-adviseur je helpen bij het vinden van een passende hypotheek.

 

Sluit je een nieuwe hypotheek of een nieuw hypotheekdeel af? Houd in je achterhoofd dat je dan alleen recht op hypotheekrenteaftrek hebt bij de volgende hypotheeksoorten:

Annuïteitenhypotheek
Annuïteitenhypotheek

Elke maand betaal je een vast totaalbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Je netto-maandlasten stijgen geleidelijk omdat de verhouding rente en aflossing verandert.

Lineaire hypotheek
Lineaire hypotheek

De meest eenvoudige hypotheekvorm. Elke maand betaal je een vast bedrag aan aflossing. Daar komt de hypotheekrente nog bij.

Lage rentes, grote kansen!

Goed nieuws voor huizenkopers én huizenbezitters! Want hoe lager de hypotheekrente, hoe lager je maandlasten. Wil je weten hoe laag de rente op het moment is?

 

Vergelijk zelf actuele hypotheekrentes

 

 

Geen omkijken naar je financiële zaken?

Dan ga je voor Seef! Jouw financieel adviseur checkt regelmatig of de hypotheek nog bij jou past en of je niet te veel betaalt. Dat geeft rust.

 

Wat kost hypotheekadvies?

Wat hypotheekadvies kost, is voor iedereen anders. In sommige gevallen kan een adviseur vrij snel een oplossing vinden. In andere gevallen heeft hij of zij misschien meer tijd nodig. In alle gevallen laat je adviseur van te voren weten hoe lang hij of zij voor je bezig denkt te zijn en wat dat gaat kosten.

 

De kosten van hypotheekadvies

 

Stel je vraag

Hoe wil jij wonen?

Onafhankelijk advies loont

Wij zijn onafhankelijk financieel adviseurs. Dat betekent dat we hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder voor je kunnen vergelijken. Zo zorgen we dat alles goed geregeld is en dat je niet te veel betaalt. Op die manier houden we je vaste lasten verantwoord en betaalbaar, elke maand opnieuw.

Over ons
Deel deze pagina