Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Een hypotheek voor flexkrachten

Heb jij serieuze plannen om een huis te kopen? Maar is het lastig om de hypotheek te regelen, omdat je flexkracht bent? Samen met jouw uitzendbureau zorgen Intelligence Group en Huis & Hypotheek ervoor, dat je je verhuisplannen wél waar kunt maken met de Arbeidsmarktscan.

Vul de online test in

Kom je in aanmerking voor de Arbeidsmarktscan? Dan heb je van je uitzendbureau een e-mail gekregen met daarin een code waarmee je de scan gratis kunt invullen. Op basis van je kansen krijg je een rapport en een score.

 

Als je 70 punten of hoger scoort, dan zijn jouw vooruitzichten op de arbeidsmarkt heel gunstig. Op basis hiervan kan een hypotheekaanbieder besluiten om je in aanmerking te laten komen voor een hypotheek, zodat je een huis kunt kopen. Het rapport is een aanvulling op de werkgeversklaring, loonstrook en jaaropgaven die geldverstrekkers opvragen voor een hypotheekdossier.

 
  • Jouw carrière als uitgangspunt
  • Persoonlijk advies
  • Volledig onafhankelijk
Maak een afspraak

Afspraak maken

De volgende stap is om in gesprek te gaan met de dichtstbijzijnde adviseur van Huis & Hypotheek. Samen kijken jullie wat jouw plannen zijn, wat jouw wensen zijn en welke hypotheek hier het beste bij past. Daarbij kijkt een adviseur niet alleen naar maandlasten, maar ook naar de voorwaarden. Misschien wil je op termijn wel minder gaan werken in verband met gezinsuitbreiding. Of ooit voor jezelf beginnen. Overigens is het hypotheekadviestraject voor jou gelijk aan die van 'reguliere' huizenkopers.

 

Drie maanden geldig

Het gesprek is kosteloos. En het maakt trouwens niet uit of je al een huis op het oog hebt, of eerst wil weten wat je budget is en dan op huizenjacht gaat. We raden je in ieder geval aan te wachten met het tekenen van een koopovereenkomst tot na je eerste gesprek met ons.

 

Laat bij het maken van de afspraak wel even weten dat je de Arbeidsmarktscan via je uitzendbureau hebt ingevuld. Overigens is het rapport drie maanden geldig, dus wacht niet te lang. Is deze termijn verstreken, dan moet je de test opnieuw invullen. Dat kan via je Huis & Hypotheek-vestiging.

Deelnemende uitzendbureaus

Staat jouw uitzendbureau hier niet tussen? Neem dan direct contact op met een Huis & Hypotheek-vestiging bij jou in de buurt. Je kunt de Arbeidsmarktscan ook via jouw dichtstbijzijnde vestiging invullen.

In vijf stappen naar een passende hypotheek

Hoe weet ik wat bij mij past?
Stappenplan voor hypotheekadvies

Stel je vraag

Deel deze pagina