Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Hilversum

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies

Bij ons kun je voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies terecht bij adviseurs Hans en Jelliena: ‘De uitdaging zit niet alleen in het rondkrijgen van de gewenste financiering, maar juist in het hele financiële plaatje: de risico’s, de oplossingen en alle andere zaken rondom de hypotheek. Wij zijn onafhankelijk, stellen de klant écht centraal en hebben ervaring met simpele tot complexe aanvragen. Wij gaan voor de totaalrelatie met de klant, zodat we een betere uitvoering kunnen geven aan de nazorg. Dit is waar wij ons onderscheiden van adviseurs, die zich vaak beperken tot alleen het rondbrengen van de hypotheek.’

 

Op ons terrein kun je altijd gebruikmaken van de gelegenheid van vrij parkeren. Bel ons gerust op 035-62 55 314 voor een afspraak. Het oriënterende gesprek is vrijblijvend en de koffie staat altijd klaar!

Openingstijden

Maandag08:3017:00
Dinsdag08:3017:00
Woensdag08:3017:00
Donderdag08:3017:00
Vrijdag08:3017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Vaartweg 81
1211JG Hilversum

035 - 62 55 314

hilversum@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

Ook voor verzekeringen bij het huis, de hypotheek of voor de risico’s in het dagelijks leven, kun je bij Huis & Hypotheek terecht.

Nu én voor de toekomst de beste keuze

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen.

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Gezinsuitbreiding?

Gezinsuitbreiding?

Samen met je adviseur maak je een inschatting van hoe jullie financiële situatie er uitziet als de kleine er is. Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Hilversum lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Hilversum zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.


Huis & Hypotheek Hilversum

 

Top 5 rentes
 • va. 1.47%
 • va. 1.47%
 • va. 1.48%
 • va. 1.48%
 • va. 1.49%
 • Lees verder
Nieuws

De woontrends van 2020

Lees verder