Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Heerhugowaard

Persoonlijk en financieel advies

Bij ons krijg je persoonlijk en financieel advies van Fons en Roland. Beiden hebben meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van hypotheken en alle bijkomende financiële zaken en zijn gedreven in het vinden van een passende oplossing voor elke klant. 

 

‘De passie voor ons vak komt voort uit de mogelijkheid om de wensen van de klant bereikbaar te maken. Het omgaan met de mensen doen wij graag en we genieten ervan om een klant tevreden te zien én te houden. Daar doen wij het voor: klanten blij maken en hun wensen realiseren. Wij doen niet aan toneelspel en doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.’

 

Behoefte aan advies dat bij jouw situatie past? Kom langs bij ons op kantoor aan het Stationsplein 99-253 te Heerhugowaard (Het Zakenstation), goed te bereiken (ook met OV) en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur, of maak een afspraak bij je thuis, een videochat- of belafspraak. Dat kan fijn zijn, financieel advies in jouw vertrouwde omgeving.

Graag tot ziens! 

Roland, Fons, Saskia en Loek

Openingstijden

Maandag8:3017:00
Dinsdag8:3017:00
Woensdag8:3017:00
Donderdag8:3017:00
Vrijdag8:3017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Stationsplein 99-253
1703WE Heerhugowaard

088-5755000

heerhugowaard@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

 • Wij werken met een klein, enthousiast team van twee adviseurs en twee commercieel medewerkers. Wij werken met namen en niet met nummers en kennen jouw dossier van A tot Z.

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Heerhugowaard
Haal ook het beste financiële advies in huis in Heerhugowaard. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan het Stationsplein 99, unit 253 (Het Zakenstation).

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Heerhugowaard lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Heerhugowaard zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten. 

Benieuwd wat wij doen met jouw gegevens? Lees hier de Privacy verklaring

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.25%
 • va. 1.31%
 • va. 1.34%
 • va. 1.36%
 • va. 1.38%
 • Lees verder
Nieuws

20 tips voor de verhuizing!

Lees verder