Financiële check

Gratis financiële check

Is deze tijd voor jou een moment om je financiële zaken op orde te krijgen? We kunnen ons voorstellen dat je nu met onzekerheden en financiële vragen zit. Speciaal daarom bieden we je een gratis belafspraak voor een financiële check aan.

Plan een belafspraak
Financiële check

Nu tijd om je financiën uit te zoeken?

Heb je nu tijd om in je financiën te duiken? Wanneer je financiële zaken op orde zijn, geeft dat een rustig gevoel. We helpen je er graag bij.

Hoe werkt het?

Jij vult je naam en telefoonnummer in. Binnen 1 werkdag bellen we je terug. Samen plannen we een gratis telefonische check (30 minuten) in op een moment dat het jou uitkomt. Op de dag van jouw afspraak bellen we je op het afgesproken tijdstip. Samen drinken we virtueel koffie en bespreken we jouw vragen. Ook geven we een korte indicatie of we iets voor je kunnen betekenen. 

Belafspraak of videochat

Wist je dat je bij Huis & Hypotheek niet alleen een belafspraak kunt maken maar ook kunt videochatten? Videochatten is een verzamelnaam voor online programma’s waarbij je samen in beeld bent. Dit kan via een computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken hiervoor Finly, online software voor advies op afstand. Met Finly is het mogelijk om in een beveiligde omgeving je scherm te delen en zo samen documenten te bespreken en formulieren in te vullen.

Hoe bereid ik me voor op mijn financiële check?

Als het goed is, heb je zelf al wat voorwerk gedaan. Misschien heb je met de tips van het Nibud al wat meer orde geschept in je financiële administratie. De openstaande zaken kun je tijdens je belafspraak bespreken. Bedenk voorafgaand aan je gesprek welke vragen je aan je adviseur wilt stellen en welke onderwerpen je wilt bespreken. Houd ook je gegevens bij de hand. Vind je het fijn om je vragen voor het gesprek alvast te mailen? Ook dat kan! Je adviseur kan zich dan alvast voorbereiden. 

Stel je vragen

Tijdens de gratis financiële check kun je vragen stellen en je mogelijkheden bespreken met je adviseur. Bijvoorbeeld op het gebied van rentemiddelen, oversluiten of extra aflossen

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback