Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Doetinchem (Gevana Financieel Advies)

Persoonlijk hypotheekadvies

Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden elke financiële vraag. Je bent bij ons aan het juiste adres als je je eerste huis gaat kopen, aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of als je vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten. We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken.

Eerlijk hypotheekadvies

Drie B’s: Betrokken, Betrouwbaar, Bereikbaar. Daar staan wij voor! Geen duurdoenerij, geen stropdassen en snelle pakken, geen cliché: gewoon eerlijk hypotheekadvies en recht door zee. Woon je in Doetinchem en omstreken? De koffie staat altijd klaar, kom gerust eens langs bij onze locatie gelegen in randje centrum.

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0020:00
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

IJsselkade 9
7001AN Doetinchem

0314-394444

gevana@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Laagdrempelig

  Geen duurdoenerij, geen stropdassen en snelle pakken, gewoon eerlijk advies en recht door zee, daar staan wij voor!

 • Flexibel

  Tijdens kantoortijd ben je welkom bij ons aan de IJsselkade. Kun je niet overdag? Ook 's avonds helpen we je graag.

 • Niet alleen voor je hypotheek

  Het afsluiten van een hypotheek is voor ons niet het eindpunt, maar bij voorkeur het begin van een periode waarin wij jou ontzorgen. Ontzorgen kunnen we op veel vlakken. We helpen je graag en goed met je verzekeringen, gas en stroom, vaste lasten, belastingaangifte enzovoort.

Gevana Financieel Advies - Doetinchem
Haal ook het beste advies in huis over hypotheken in Doetinchem en omgeving. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de IJsselkade.

Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies, ook voor onafhankelijk advies over energie! Financieel Ontzorgen, daar gaat het om, dat is onze missie!

SeeF
Geen omkijken meer naar al je financiële zaken? Dat kan heel voordelig met SeeF. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ontzorgen + Besparen = Genieten
Ons doel is om jou financieel te Ontzorgen, ook helpen we je te Besparen. Als wij dat doen, kun jij gewoon lekker Genieten. Zo simpel kan het zijn. Vraag onze bestaande relaties of we daarin slagen. Kijk daarvoor bijvoorbeeld op onze reviewpagina of op Advieskeuze.nl

 

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek - GevanA Financieel Advies lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek - GevanA Financieel Advies zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Huis & Hypotheek - GevanA Financieel Advies - AFM 12040355 - KiFiD 300.014713

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.16%
 • va. 1.17%
 • va. 1.17%
 • va. 1.19%
 • va. 1.20%
 • Lees verder
Nieuws

Tiny House Movement: is het de hype waard?

Lees verder