Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Carolus Den Bosch

U wilt nieuwbouw kopen uit het project Carolus in Den Bosch? Huis & Hypotheek regelt uw volledige hypotheek. Een erkend hypotheekadviseur helpt u graag met een passende financiëring.

 

Over Carolus

Carolus is een project met 8 elegante en unieke appartementengebouwen met onderbouwde parkeergarage en 72 stadwoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Elk gebouw is anders, maar samen vormen ze een harmonieus beeld door gemeenschappelijke materialen, vormen of details. De buitenruimten zijn zondermeer riant en gericht op groen en/of water.

 

0,3% lagere hypotheekrente bij Carolus

Als u nu contact opneemt met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke korting op uw hypotheekrente bij het project Carolus. Dit scheelt u al snel tientallen euro's per maand.

 

5 jaar rentevast v.a. 4.15%
10 jaar rentevast v.a. 4.75%

 

Hypotheekadvies Carolus

Voor uitgebreide informatie over het berekenen van uw hypotheek bij een woning uit het project Carolus kunt u uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor u dichtsbijzijnde hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek. Uw Huis & Hypotheek-adviseur licht u graag volledig in.

 

 

ADVIES NODIG?
Maak een afspraak >

Geen omkijken naar je financiën?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina