Coronavirus en je hypotheek

Heeft corona gevolgen voor jouw hypotheek?

Vanzelfsprekend volgt ook Huis & Hypotheek de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. We beseffen dat je misschien vragen hebt over de gevolgen van het coronavirus op je hypotheek en de huizenmarkt. En dat je benieuwd bent naar de manieren waarop je ons het beste kunt bereiken. 

Maak een afspraak
Coronavirus en je hypotheek

Huizenmarkt niet immuun voor coronavirus

De huizenmarkt zal bij een verdere verspreiding van het coronavirus niet buiten schot blijven, zo verwacht Huis & Hypotheek. Hoewel veel processen rond het aanvragen van een hypotheek digitaal verlopen, zal de invloed van het coronavirus – net als op de economie in het algemeen – ook op de huizenmarkt van invloed zijn. Vooralsnog constateren we vooral nieuwe renteverlagingen. Wil je op de hoogte blijven van de actuele rentestanden? Vergelijk de actuele hypotheekrentes van al onze aanbieders in onze rentevergelijker.

Bereikbaarheid Huis & Hypotheek vestigingen

Huis & Hypotheek voert elke week honderden adviesgesprekken met klanten door het hele land. Dit doen we zoveel mogelijk telefonisch of via videochat. Wil je liever een afspraak bij ons op kantoor? Dat kan.

Wij vinden jouw gezondheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom houden wij onze vestigingen extra schoon en houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid. Kom je bij ons op kantoor voor een afspraak? Houd dan rekening met de volgende maatregelen voor bezoekers en medewerkers:

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar
  • We begroeten elkaar enthousiast maar schudden geen handen
  • We wassen regelmatig onze handen
  • We hoesten en niezen in onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes
  • We blijven thuis als we een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden Celsius) of als iemand in ons huishouden koorts (boven 38 graden Celsius) heeft

Wil je graag hypotheekadvies bij ons op kantoor? Maak dan eerst een afspraak. Kom bij voorkeur alleen en handel ook zaken indien mogelijk digitaal of telefonisch af.

Videochat of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Het is ook mogelijk om een videochat- of belafspraak in te plannen! Plan je afspraak in en zet in het ‘opmerkingen’ veld wat voor soort afspraak je wilt: op kantoor, een videochat- of belafspraak. Vind jouw vestiging in onze vestigingszoeker zodat je contact kunt opnemen.

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback