Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Bussum

Dé Beheermakelaar financiële diensten, aangesloten bij Huis & Hypotheek geeft je het juiste hypotheekadvies, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Voor een compleet financieel plan ben je bij Dé Beheermakelaar financiële diensten in Bussum aan het juiste adres.

Openingstijden

Maandag9:0018:00
Dinsdag9:0018:00
Woensdag9:0018:00
Donderdag9:0018:00
Vrijdag9:0018:00
Zaterdagop afspraak

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Vlietlaan 2
1404CA Bussum

035-2050785

bussum@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Huur en koopwoningen

  Dé Beheermakelaar heeft een ruim aanbod op koop en huurwoningen. Ook voor beheer van je woonruimte kun je bij ons terecht, wij doen Commercieel, Financieel en Technisch beheer.

 • Inversteringsprojecten

  Ben je opzoek naar een (tweede) huis in het buitenland of heb je belangstelling om in het buitenland te investeren in onroerend goed of in een inversteringsproject? Dé Beheermakelaar helpt je op ieder gebied, kijk gerust op onze website www.debeheermakelaar.nl

Dé Beheermakelaar financiële diensten, Bussum
Je bent van harte welkom op onze vestiging in Bussum, maar als je dit liever hebt, komt de adviseur met alle plezier bij je thuis om je op een transparante manier te adviseren over je hypotheek, verzekeringen en financiële planning. Naast financieel advies heeft Dé Beheermakelaar een ruim aanbod op (ver)kopen en (ver)huren van woningen, wij doen financieel, technisch en commercieel beheer. Ook met het besparen op je energierekening helpt Dé Beheermakelaar graag.Onafhankelijk Hypotheek advies
Dé Beheermakelaar financiële diensten, aangesloten bij Huis & Hypotheek werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productie-afspraken gemaakt. Dé Beheermakelaar financiële diensten is dus niet gebonden aan specifieke partijen. Hierdoor ben je verzekerd van een objectief advies!

 

 

Een nieuw droomhuis, maar niet verhuizen?

Een nieuw droomhuis, maar niet verhuizen?

Meer ruimte in huis met een dakkapel of een extra slaapkamer nodig? Dan is verbouwen misschien een goede optie. Dan maak je van je huidige huis opnieuw je droomhuis.

Lees snel verder
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Niets maakt je meer onzeker dan je droomhuis te bezichtigen met andere potentiële huiskopers erin. Wat kan jij hier tegen doen? En hoe loop jij voorop op andere kopers? Daar hebben wij mogelijk een oplossing voor!

Meer informatie
Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen.

Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Bussum lees je per product of dienst precies wat wij voor je doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

Huis & Hypotheek Bussum