Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek De Baronie (Breda)

Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Fellenoordstraat 60 in Breda. De erkend hypotheekadviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Breda en omstreken? Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een eerste (kosteloos) kennismakings- en/of informatiegesprek.

Openingstijden

Maandag8:3017:00
Dinsdag8:3017:00
Woensdag8:3017:00
Donderdag8:3017:00
Vrijdag8:3017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Fellenoordstraat 60
4811TJ Breda

076 53 155 50

debaronie@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

 • Hoe hebben klanten onze werkwijze ervaren? Lees de beoordelingen op Independer.nl

  Lees de beoordelingen op Independer.nl

Wft Certificaat

Huis & Hypotheek Breda heeft het Wft Certificaat ontvangen. Met dit Certificaat heeft de vestiging de bevestiging gekregen dat er wordt voldaan aan de eisen die zijn vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haal ook het beste advies in huis in Breda en omgeving. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Fellenoordstraat.

 

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Gezinsuitbreiding?

Gezinsuitbreiding?

Samen met je adviseur maak je een inschatting van hoe jullie financiële situatie er uitziet als de kleine er is. Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek de Baronie Breda lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 
Huis & Hypotheek de Baronie Breda - AFM 12003828 - KiFiD 300.001412

 

Top 5 rentes
 • va. 1.40%
 • va. 1.43%
 • va. 1.44%
 • va. 1.44%
 • va. 1.44%
 • Lees verder
Nieuws

WOZ-beschikking: dit moet je nog weten!

Lees verder