Huis & Hypotheek Baarn franchisenemer van het jaar 2024

Huis & Hypotheek Baarn franchisenemer van het jaar 2024

De Bilt, 19 juni 2024 – Franchisenemer Nicolette Veld-Sakkers van Huis & Hypotheek in Baarn is dinsdag 18 juni 2024 uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar 2024. Cindy van Hettema, formulemanager bij Huis & Hypotheek, verraste Nicolette op de jaarlijkse franchisedag in De Bilt. De titel franchisenemer van het jaar is een erkenning van de toewijding en successen van franchisenemers.

Een inspirerend voorbeeld

Nicolette Veld-Sakkers begon bijna 10 jaar geleden als franchisenemer van Huis & Hypotheek in Baarn na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als hypotheekadviseur. Nicolette heeft een groot netwerk in Baarn, waar zij zelf ook woont. Hierdoor heeft ze een grote klantenkring voor het leven. Ze doet alles voor haar klanten en staat niet alleen voor de mensen klaar met hypotheekadvies, maar biedt ook een luisterend oor. Daarnaast omarmt Nicolette innovaties binnen haar vakgebied. Dit alles leidt ertoe dat zij bij Huis & Hypotheek de titel franchisenemer van het jaar 2024 mag dragen.

Toekomstbestendig familiebedrijf

Sinds drie jaar is dochter Eline Moorman is ook werkzaam bij Huis & Hypotheek Baarn. In haar functie als hypotheekadviseur en binnendienstmedewerker werkt ze samen met haar moeder om klanten te voorzien van passend advies en goede begeleiding. In de toekomst zal Eline het stokje overnemen van haar moeder. Daarnaast zorgt Marc, de man van Nicolette, voor de facturatie en de processen achter de schermen. Haar zus Tonnie helpt in de administratie.

Nicolette zag de benoeming tot franchisenemer van het jaar niet aankomen, ze was dan ook erg verrast toen formulemanager Cindy van Hettema haar vestiging en naam noemde. Ze was bijna niet aanwezig geweest op de franchisedag in verband met drukte, maar met dochter Eline in het complot is het toch gelukt om de prijs persoonlijk uit te reiken.
Nicolette: “Ik zag het totaal niet aankomen, maar ben heel blij, trots en dankbaar dat ik me het hele jaar franchisenemer van het jaar mag noemen.”

Nicolette Veld-Sakkers Eline Moorman

Over Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek biedt een professioneel financieel totaaladvies, dat volledig is toegesneden op de persoonlijke situatie en toekomst van de klant. Huis & Hypotheek staat garant voor een maatgericht en transparant advies, met de mogelijkheid om de klant in de toekomst continu te blijven ondersteunen met passende financiële oplossingen. Huis & Hypotheek is onderdeel van Ingage Franchise.

De Huis & Hypotheek-adviseur is een vertrouwenspersoon ‘om de hoek’, die voor iedereen de juiste oplossing kan bieden als het gaat om wonen, hypotheken, verzekeren en pensioen. Naast de hoogste kwaliteit spelen ook besparingen in de maandelijkse lasten een belangrijke rol bij het advies. Professioneel, betrouwbaar, servicegericht en toegankelijk: dat zijn de kernwoorden van Huis & Hypotheek. 

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback