Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Bloemendaal

Hypotheekadvies bij ons op kantoor in Bloemendaal?
Bel ons gerust voor een afspraak. Het eerste gesprek is gratis! Je kunt hieronder ook een afspraak inplannen.

Advies via de webcam?
Je kunt hieronder een afspraak plannen of ons bellen. Ook hier geldt; het eerste gesprek is gratis. We bellen je dan op het afgesproken tijdstip. Zit jij dan klaar achter je computer?

 

Kortom, bel ons gerust voor een oriënterend gesprek! Huis & Hypotheek werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland.

 

Openingstijden

Maandag9:0017:30
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Bloemendaalseweg 47
2061CB Bloemendaal

023-3030750

bloemendaal@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Tevredenheidsgarantie

  Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 • Transparant

  Wij zijn duidelijk in onze communicatie en open over onze kosten

Zorgeloos kopen en financieren!
Wij begeleiden u graag bij de aan en verkoop van uw woning via Van der Schaaf & Kooijmans makelaars BV. Wij nemen u al het werk rondom de aankoop uit handen en weten wat uw mogelijkheden en (on) mogelijkheden zijn. Zorgeloos kopen en financieren!

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Bloemendaal
Haal ook het beste financiële advies in huis in Bloemendaal. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Bloemendaalseweg.

Oversluiten?

Oversluiten?

Lees meer
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Bloemendaal zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In het Beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen. Benieuwd wat wij doen met jouw gegevens? Lees hier de privacyverklaring

 

Top 5 rentes
 • va. 2.22%
 • va. 2.25%
 • va. 2.25%
 • va. 2.34%
 • va. 2.35%
 • Lees verder
Nieuws

Duurzaam wonen

Lees verder