Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Bloemendaal

Wat kan ik maximaal lenen? Wat gebeurd er met onze huidige hypotheek als wij een nieuw huis willen kopen? Hoeveel eigen geld moeten we eigenlijk hebben als we een ander huis kopen? Kan ik een verbouwing meefinancieren? Dit zijn vragen die wij dagelijks beantwoorden! Bel ons gerust voor een oriënterend gesprek! Huis & Hypotheek werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland.

Openingstijden

Maandag9:0017:30
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Bloemendaalseweg 47
2061CB Bloemendaal

023-3030750

bloemendaal@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Diensten

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Zorgeloos kopen en financieren!
Wij begeleiden u graag bij de aan en verkoop van uw woning via Van der Schaaf & Kooijmans makelaars BV. Wij ontzorgen u hierbij graag. Wij nemen u al het werk rondom de aankoop uit handen en weten wat uw mogelijkheden en (on) mogelijkheden zijn. Zorgeloos kopen en financieren!

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Bloemendaal
Haal ook het beste financiële advies in huis in Bloemendaal. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Bloemendaalseweg.

Een nieuw droomhuis, maar niet verhuizen?

Een nieuw droomhuis, maar niet verhuizen?

Meer ruimte in huis met een dakkapel of een extra slaapkamer nodig? Dan is verbouwen misschien een goede optie. Dan maak je van je huidige huis opnieuw je droomhuis.

Lees snel verder
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Niets maakt je meer onzeker dan je droomhuis te bezichtigen met andere potentiële huiskopers erin. Wat kan jij hier tegen doen? En hoe loop jij voorop op andere kopers? Daar hebben wij mogelijk een oplossing voor!

Meer informatie
Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Waarom kies je voor onafhankelijk advies?

Een hypotheek is een beslissing voor de lange termijn. Wij kijken vooruit en helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies om een hypotheek te vinden die bij je blijft passen.

Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Bloemendaal zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In het Beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Top 5 rentes
 • va. 1.53%
 • va. 1.65%
 • va. 1.65%
 • va. 1.65%
 • va. 1.68%
 • Lees verder
Nieuws

Huizenkopers in de problemen door late hypotheek

Lees verder