Arbeidsmarktscan

Geen vast contract, wel een huis kopen?

Heb jij geen vast contract, maar werk je op uitzendbasis of met tijdelijke contracten? Wil je graag een huis kopen? Dan kan de Arbeidsmarktscan uitkomst bieden. Met de Arbeidsmarktscan kunnen mensen met een flexibel inkomen, zoals flexwerkers en oproepkrachten, mogelijk tóch een hypotheek afsluiten!

Maak een afspraak
Arbeidsmarktscan voor zzp-ers en flexkrachten

Makkelijker een hypotheek

De Arbeidsmarktscan bepaalt aan de hand van twaalf vragen wat je kansen als flexwerker zijn om snel een nieuwe baan in hetzelfde vakgebied te vinden en wat je verdiencapaciteit is. De verdiencapaciteit is het actuele inkomen dat mensen met hetzelfde profiel als jij op dit moment gemiddeld verdienen. De vragen gaan over opleidingsniveau, diploma, leeftijd, werkervaring, branche, beroep en regio. Deze gegevens worden gekoppeld aan beschikbare data over vacatures, lange termijn-ontwikkelingen van beroepen, verwachte groei of krimp van de economie, et cetera.

Hiermee worden jouw kansen op de arbeidsmarkt voor de komende vijf jaar berekend. Zien die er goed uit? Dan kan dat nét het beslissende duwtje in de rug zijn bij jouw hypotheekaanvraag.

Meer weten over de arbeidsmarktscan?

Heb jij geen vast arbeidscontract en zou je een huis willen kopen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek bij jou in de buurt. Samen kijken we of jij via de test in aanmerking kunt komen voor een hypotheek. 

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback