Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Geen vast contract, wel een huis kopen?

Ontdek de Arbeidsmarktscan

Heb jij geen vast contract, maar werk je op uitzendbasis of met tijdelijke contracten? Wil je graag een huis kopen? We hebben goed nieuws. Onlangs zijn we gestart met een uniek initiatief: de Arbeidsmarktscan. Daarmee kunnen mensen met een flexible inkomen, zoals flexwerkers en uitzendkrachten, wellicht tóch een hypotheek afsluiten!

 
  • Volledig onafhankelijk Alle aanbieders onder één dak
  • Een verantwoorde en betaalbare hypotheek
  • Kosteloos kennismaken
Maak een afspraak

Makkelijker een hypotheek

Huis & Hypotheek en arbeidsmarktonderzoeksbureau Intelligence Group hebben zijn de uitdaging aangegaan om toch een hypotheek voor je te vinden. In de Arbeidsmarktscan worden allerlei gegevens, zoals ontwikkelingen in de branche en werkloosheidscijfers, gekoppeld aan je opleiding, werkervaring en regio.

 

Hiermee worden jouw kansen op de arbeidsmarkt voor de komende vijf jaar berekend. Zien die er goed uit? Dan kan dat nét het beslissende duwtje in de rug zijn bij jouw hypotheekaanvraag.
 
Meer weten?
Heb jij geen vast arbeidscontract en zou je een huis willen kopen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek bij jou in de buurt. Samen kijken we of jij via de test in aanmerking kunt komen voor een hypotheek.
 


Maak een afspraak
 

Deel deze pagina