Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Geen vast contract, wel een huis kopen?

Ontdek de Arbeidsmarktscan

Heb jij geen vast contract, maar werk je op uitzendbasis of met tijdelijke contracten? Wil je graag een huis kopen? Dan kan de Arbeidsmarktscan uitkomst bieden. Met de Arbeidsmarktscan kunnen mensen met een flexibel inkomen, zoals flexwerkers en oproepkrachten, mogelijk tóch een hypotheek afsluiten!

 
  • Volledig onafhankelijk Alle aanbieders onder één dak
  • Een verantwoorde en betaalbare hypotheek
  • Kosteloos kennismaken
Maak een afspraak

Makkelijker een hypotheek

De Arbeidsmarktscan bepaalt aan de hand van twaalf vragen wat je kansen als flexwerker zijn om snel een nieuwe baan in hetzelfde vakgebied te vinden en wat je verdiencapaciteit is. De verdiencapaciteit is het actuele inkomen dat mensen met hetzelfde profiel als jij op dit moment gemiddeld verdienen. De vragen gaan over opleidingsniveau, diploma, leeftijd, werkervaring, branche, beroep en regio. Deze gegevens worden gekoppeld aan beschikbare data over vacatures, lange termijn-ontwikkelingen van beroepen, verwachte groei of krimp van de economie, et cetera.

 

Hiermee worden jouw kansen op de arbeidsmarkt voor de komende vijf jaar berekend. Zien die er goed uit? Dan kan dat nét het beslissende duwtje in de rug zijn bij jouw hypotheekaanvraag.

 
Meer weten?
Heb jij geen vast arbeidscontract en zou je een huis willen kopen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek bij jou in de buurt. Samen kijken we of jij via de test in aanmerking kunt komen voor een hypotheek.
 


Maak een afspraak
 

Deel deze pagina