Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Amsterdam (InFact)

Hypotheek Amsterdam

Al 20+ jaar geven wij klanten het beste advies over hypotheken, verzekeringen en overige financiële zaken. Dus ben jij op zoek naar advies voor een hypotheek, verzekering of wil je bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten, overwaarde benutten of verbouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Huis & Hypotheek Amsterdam helpt je graag met je financiële zaken, voor nu en voor later. 

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Huis & Hypotheek Amsterdam is 100% onafhankelijk en dat betekent dat wij hypotheken, rentes en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders in Nederland vergelijken. Dit is in tegenstelling tot een bank die alleen zijn eigen producten aanbiedt. Door goed te vergelijken, zorgen wij voor de hypotheek die het beste bij jouw situatie past.

 

Online advies

Bij Huis & Hypotheek Amsterdam werken wij voornamelijk online. Wij geven je hypotheek- en verzekeringsadvies via een videochat- of belafspraak. Wil je toch graag een keertje bij ons langskomen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

En onthoud: het eerste gesprek is altijd gratis!

Openingstijden

Maandag8:3017:00
Dinsdag8:3017:00
Woensdag8:3017:00
Donderdag8:3017:00
Vrijdag8:3017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Kingsfordweg 43-117
1043GP Amsterdam

088 - 0229000

aanvragen@infact.nu

Bekijk op kaart

Advies

Advies via de webcam

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Hypotheek Amsterdam

Iedereen schakelt wel eens een expert in. Of het nu voor je eigen gezondheid, het onderhoud van je auto of het regelen van je financiële zaken is. En het liefst heb je hier een vast adres voor.

 

Voor hypotheken, verzekeren en belastingen zijn wij graag jouw expert! Je vaste aanspreekpunt voor advies en vragen over financiële producten. Achter de schermen zorgen we er ook voor dat je geen onnodige risico’s loopt. Bovendien controleren we regelmatig of jouw financiële producten nog steeds bij je passen en of je niet teveel betaalt voor je hypotheek en verzekeringen.

 

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Amsterdam (InFact) lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Amsterdam (InFact) zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.16%
 • va. 1.17%
 • va. 1.17%
 • va. 1.19%
 • va. 1.20%
 • Lees verder
Nieuws

Tiny House Movement: is het de hype waard?

Lees verder