Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein

Huis & Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein biedt je onafhankelijke hypotheek advies in een informele sfeer waarin heldere en duidelijke taal wordt gesproken. Het vinden van een hypotheek die perfect aansluit bij je persoonlijke situatie en wensen is immers al moeilijk genoeg. De klant staat centraal, dat ben jij! Wij zorgen voor een hypotheekadvies die voor nu en in de toekomst bij jouw past!

Openingstijden

Maandag09:0017:30
Dinsdag09:0017:30
Woensdag09:0017:30
Donderdag09:0017:30
Vrijdag09:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Keizer Karelplein 13a
1185HL Amstelveen

020-7373268

amstelveen@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk Financieel advies - Huis en Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein

Je bent van harte welkom op onze vestiging in Amstelveen Keizer Karelplein om je op een transparante manier te laten adviseren over je hypotheek, verzekeringen en financiële planning.

Onze gecertificeerde financiële planners (FFP) staan voor u klaar om u gedegen advies te geven.

 

'Gezinsuitbreiding?'

'Gezinsuitbreiding?'

Dan wil je groter wonen! Ik wil meer weten over verhuizen
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Niets maakt je meer onzeker dan je droomhuis te bezichtigen met andere potentiële huiskopers erin. Wat kan jij hier tegen doen? En hoe loop jij voorop op andere kopers? Daar hebben wij mogelijk een oplossing voor! Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Weten wat je maximaal kunt lenen voor de koop van een huis? Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten. 

 

In het Beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Huis & Hypotheek Amstelveen Keizer Karelplein

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 2.22%
 • va. 2.25%
 • va. 2.25%
 • va. 2.25%
 • va. 2.29%
 • Lees verder
Nieuws

Voorwaarden makelaars aangepast

Lees verder