Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Alkmaar Stad

Gratis eerste gesprek

Behoefte aan financieel advies? Kom gerust eens langs bij onze vestiging of maak een afspraak voor een gratis eerste gesprek. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met de mogelijkheid tot gratis parkeren.

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

 

Onafhankelijk advies loont

Bij BB Huis & Hypotheek Alkmaar kun je met al je financiële vragen terecht bij onze deskundige hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Met een persoonlijke en betrokken instelling kunnen wij je voorzien van een deskundig advies over je hypotheek of verzekering, zowel particulier als zakelijk. Het (ver)kopen van een huis is een belangrijke stap in je leven, voor nu maar ook voor later. In onze adviezen houden we nu ook rekening met later, want later begint vandaag!

Openingstijden

Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Bestevaerstraat 45
1812PB Alkmaar

072–5406600

bb-alkmaar@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

A

A

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Alkmaar Stad lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

Top 5 rentes
 • va. 1.42%
 • va. 1.50%
 • va. 1.54%
 • va. 1.55%
 • va. 1.55%
 • Lees verder
Nieuws

Oversluiten: de reis van hypotheek naar hypotheek

Lees verder