Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Past jouw aflossingsvrije hypotheek nog bij jouw toekomst?

De regels zijn veranderd en de rente is lager dan ooit. Wat betekent dat voor jou?

 

DOE DE TELEFONISCHE CHECK

Dit zijn de nieuwe regels en ontwikkelingen

De aflossingsvrije hypotheek was tot 2013 één van de populairste hypotheekvormen. Een aflossingsvrije hypotheek hoeft tijdens de looptijd niet te worden afgelost, maar uiteraard wél aan het einde ervan. Als gevolg van veranderde regelgeving levert dat soms problemen op. Ben jij al op de hoogte van de nieuwe regels?

 

  • Recht op hypotheekrenteaftrek vervalt na dertig jaar - de netto lasten stijgen;
  • Verlenging bij einde looptijd is niet vanzelfsprekend door strenge inkomenstoets;
  • Hoogte van de hypotheekrenteaftrek wordt sinds 2014 stapsgewijs verlaagd;
  • Bij verkoop van het huis is er kans op restschuld.

 

Wij adviseren je nu te bekijken of jij je schuld aan het eind van de looptijd van je hypotheek kunt terugbetalen. Om jou hierbij te helpen, bieden we je een gratis telefonische check aan waarin je samen met je persoonlijke adviseur kunt nagaan of jouw hypotheek nog steeds een goede keuze is voor de toekomst.

 
  • Kosteloze check
  • Persoonlijk advies
  • Klaar voor de toekomst
DOE DE TELEFONISCHE CHECK

Heb jij een aflossingsvrije hypotheek en wil jij weten of de nieuwe regels bij je toekomstplannen passen? Wij helpen je graag! Aan de hand van vier simpele gegevens plannen wij een telefonische check met je in. Deze vier gegevens vergemakkelijken de telefonische check: - Bruto jaarinkomen - Jaar van afsluiten hypotheek - Hoogte van de hypotheek - Hypotheekaanbieder

IK WIL EEN TELEFONISCHE CHECK

Lage rentestand biedt mogelijkheden

De hypotheekrente is op dit moment laag. Je kan daar op een slimme manier gebruik van maken door extra af te lossen, over te sluiten, te rentemiddelen of voor een ander alternatief te kiezen. Zijn jouw plannen en je aflossingsvrije hypotheek al klaar voor de toekomst? Dan kan de hypotheekvorm ongewijzigd blijven.

 

DOE DE TELEFONISCHE CHECK